HOME   
  LINKURI   
  CONTACT   
 
ISTORIC
CATEDRE
SPECIALIZARI
GALERIE FOTO
PLAN DEZVOLTARE
OFERTA DE SCOLARIZARE
ACTIVITATI EXTRASCOLARE
COMISIA DE CALITATE
OLIMPIADE
PROIECTE
LEGISLATIE SI CURRICULUM
PRESA
 
PESTERA URSILOR
PESTERA MEZIAD
STANA DE VALE
PADIS
 
 

Ordine MECTS invatamant seral


OMECTS Nr. 4463/12.07.2010 - Aprobarea programelor scolare pentru cultura de specialitate, pregatire practica saptamanala si pregatire practica comasata pentru clasa a X-a ciclul inferior al invatamantului liceal, filiera tehnologica-domeniile de pregatire generala, pentru care se asigura pregatirea prin invatamantul preuniversitar.


ORDIN nr. 3331/25.02.2010 – Aprobarea planului-cadru de invatamant pentru clasa a X-a, ciclul inferior al liceului, filiera tehnologica, invatamant de zi si invatamant seral.


Ordin nr.3081/27.01.2010 - Aprobarea planurilor de invatamant pentru cultura de specialitate, pregatire practica saptamanala si pregatire practica comasata pentru clasele a IX-a si a X-a ciclul inferior al invatamantului liceal, filiera tehnologica, formele de invatamant zi si seral.


ORDIN nr. 3412/16.03.2009 – Aprobarea planurilor-cadru de invatamant pentru: clasa a X-a, scoala de arte si meserii; clasa a X-a, ciclul inferior al liceului, filiera tehnologica, ruta directa de calificare; clasa a XI-a, anul de completare; clasele a XI-a – a XII-a si a XII-a / a XIII-a, ciclul superior al liceului, filiera tehnologica, cursuri de zi si seral.


ORDIN nr. 3411/16.03.2009 – Aprobarea planurilor-cadru de invatamant pentru clasa a IX-a, ciclul inferior al liceului, filiera tehnologica, invatamant de zi si invatamant seral.


ORDIN nr. 3313/2.03.2009 - Aprobarea planurilor-cadru de invatamant pentru cultura de specialitate, pregatire practica si stagii de pregatire practica, din aria curriculara Tehnologii, pentru clasa a X-a a scoalii de arte si meserii, clasa a XI-a an de completare, clasele a XI-a/ a XII-a si a XII-a/ a XIII-a, ciclul superior al liceului tehnologic si a planurilor de invatamant pentru cultura de specialitate, clasa a X-a liceu tehnologic, cursuri de zi si serale.


Ordin nr. 4051/24.05.2006 - Aprobarea Planurilor-cadru de invatamant pentru invatamantul seral.

Home | Download | Linkuri | Contact
Copyright © 2014 Colegiul Tehnic Unirea Stei
Webmaster: Florea Emil