HOME   
 NOUTATI   
  LINKURI   
  CONTACT   
 
 
ISTORIC
CATEDRE
SPECIALIZARI
GALERIE FOTO
PLAN DEZVOLTARE
OFERTA DE SCOLARIZARE
ACTIVITATI EXTRASCOLARE
COMISIA DE CALITATE
OLIMPIADE
PROIECTE
LEGISLATIE SI CURRICULUM
PRESA
 
PESTERA URSILOR
PESTERA MEZIAD
STANA DE VALE
PADIS
 
 
Activitati extrascolare an scolar 2013 - 2014
 
 

Pe urmele lui Eminescu 2014

Miercuri, 15 ianuarie 2014, am pasit pe urmele omului si poetului Mihai Eminescu, alaturi de elevii clasei a X-a A, care au tinut o activitate omagiala la biblioteca scolii, sub îndrumarea profesoarei lor de Limba romana, Bici Viorica, manifestare la care au asistat si domnii directori Burta Voicu si Mateas Ioan, precum si doamna bibliotecara Staniste Florica.
Elevii au prezentat piese de portofoliu despre viata si opera genialului poet.
Elevele de la cercul de lectura coordonat de prof. Anamaria Kovacs - Madalina Mortan, din clasa a X-a B, Culda Emanuela, Medrea Lidia, Oros Miriam, Toma Alexandra, din clasa a XI-a E - au ilustrat prin planse originale etape ale creatiei poetice si ale vietii poetului. Am trait clipe emotionante privind cum creste ca „un vis ferice” ceva din spiritul eminescian în aceste suflete de copii!
De asemenea, dupa-amiaza, elevii au participat la o serata literara organizata de Casa de Cultura Miron Pompiliu Stei, alaturi de d-na prof. Igas Victoria.

http://www.ovidan.ro/?p=gallery.6.3378.146052Sarbatorile de iarna

Craciunul este o sarbatoare a bucuriei, sarbatoarea Craciunului fiind asteptata cu emotie de toata lumea. La Colegiul Tehnic „Unirea” elevii si profesorii au intrat in atmosfera Craciunului printr-un program de colinde in limba romana, engleza si franceza, coordonati de profesorii Fat Dorina, Lucus Adela, Moraru Oana si Cap Alexandra.
De asemenea elevii, indrumati de prof. Bici Viorica, au participat la un concurs de eseuri despre magia Craciunului si la un concurs de impodobit brazi, obtinand multe premii. Concursurile au fost organizate de Casa de Cultura Miron Pompiliu Stei si Primaria Orasului Stei.


1 Decembrie 2013

Colegiul Tehnic "Unirea" din Stei a organizat, si în acest an, o serie de manifestari dedicate Zilei Naionale a Romaniei. Elevii au participat la o activitate organizata de catedra de istorie, coordonata de doamna prof. Horge Dorina. La Primaria Orasului Stei elevii, coordonati de doamna prof. Bici Viorica, au prezentat un program artistic din care nu au lipsit poeziile si cantecele patriotice.

 


Halloween 2013

La Colegiul Tehnic Unirea Stei, cadrele didactice si elevii au luat parte la evenimentul care marcheaza sarbatoarea de origine celtica, preluata de multe tari. Elevii au fost costumati in vircolaci ,vampiri, zombi, vrajitoare sau personaje din basme . Tinerii au avut astfel ocazia sa-si puna in valoare creativitatea in cadrul unui concurs la care dovleacul a fost un accesoriu obligatoriu. Cele mai reusite creatii au fost premiate cu diplome.
Coordonata de profesoarele de engleza, Adela Lucus, Oana Moraru si Andreea Pirtea , activitatea s-a bucurat de un real succes printre elevi.Balul Bobocilor 2013

O atmosfera incendiara, un spectacol dominat de eleganta, frumusete si talent a fost Balul Bobocilor editia 2013, organizat la Casa de Cultura „Miron Pompiliu” din Stei. Punctul culminant al serii a fost invitata speciala Anca Caus, Shakira de Romania, participanta la show-ul Romanii au talent.
Miss si Mister Boboc 2013, elevii Andreea Bileac si Sebastian Rus, au demonstrat alaturi de ceilalti participanti ca talentul se impleteste armonios cu inteligenta si frumusetea.


Cei din Stei, din nou pe baricade!
De Ziua de Curatenie Nationala, in 28 septembrie 2013, noi, echipe de elevi si profesori de la Colegiul Tehnic Unirea din Stei, ne-am adunat de dimineata in fata Casei de Cultura, unde domnul primar, Balaj Iulian, ne-a multumit ca participam la actul de voluntariat.
Si am pornit, cu saci si manusi, puse la dispozitie de catre Primarie, dupa ce ni s-a servit un ceai cald/ un suc, sa muncim impreuna.
Au fost ore prin care ne-am aratat respectul fata de comunitate si fata de natura. Cetatenii ne priveau, munceam zambind si ne parea ca insasi iarba zambeste in lumina blanda a soarelui, multumindu-ne ca am ridicat deseurile din preajma ei...
 

 
 
   
Home | Download | Linkuri | Contact
Copyright © 2014 Colegiul Tehnic Unirea Stei
Webmaster: Florea Emil