HOME   
 NOUTATI   
  LINKURI   
  CONTACT   
 
ISTORIC
CATEDRE
SPECIALIZARI
GALERIE FOTO
PLAN DEZVOLTARE
OFERTA DE SCOLARIZARE
ACTIVITATI EXTRASCOLARE
COMISIA DE CALITATE
OLIMPIADE
PROIECTE
LEGISLATIE SI CURRICULUM
PRESA
 
PESTERA URSILOR
PESTERA MEZIAD
STANA DE VALE
PADIS
 
 
Activitati extrascolare an scolar 2012 - 2013
 


Activitatiile extracurriculare contribuie la gandirea si completarea procesului de invatare, la dezvoltarea inclinatiilor si aptitudinilor elevilor, la organizarea rationala si placuta a timpului lor liber. Avand un caracter atractiv, elevii participa intr-o atmosfera relaxanta , cu insufletire si daruire, la astfel de activitati.
Potentialul larg al activitatilor extracurriculare este generator de cautari si solutii variate. Succesul este garantat daca ai incredere in imaginatia, bucuria si in dragostea din sufletul tinerilor , dar sa ii lasi pe ei sa te conduca spre actiuni frumoase si valoroase. Scopul activitatilor extrascolare este dezvoltarea unor aptitudini speciale, antrenarea elevilor in activitati cat mai variate si bogate in continut, cultivarea interesului pentru activitati socio-culturale, facilitarea integrarii in mediul scolar, oferirea de suport pentru reusita scolara in ansamblul ei, fructificarea talentelor personale si corelarea aptitudinilor cu atitudinile caracteriale.
La Colegiul Tehnic Unirea din Stei, in fiecare an , activitatea extracurriculara este bogata in proiecte, spectacole, concursuri la care iau parte toate cadrele didactice si elevii scolii, actiunile fiind mediatizate la nivel local si judetean.
Dintre aceste activitati se pot enumera:

Ziua orasului care a constat intr-un medalion literar Miron Pompiliu si depunere de jerebe la statuia lui Miron Pompiliu
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=474316642602901&set=a.474316372602928.114551.293663644001536&type=1&theater

Ziua Educatiei
Expozitie de carte
Concurs
Moment poetic
http://www.ovidan.ro/?p=articles.details.7580
http://www.crisana.ro/stiri/invatamant-17/stei-ziua-educatiei-in-unitatile-de-invatamant--129526.html

Balul Bobocilor
http://www.crisana.ro/stiri/eveniment-14/colegiul-tehnic-unirea-stei-au-ales-miss-si-mister-boboc--130753.html

Halloween
Concurs in limba engleza
Halloweenul a celebrat pentru prima data la Colegiul Tehnic "Unirea" Stei, evenimentul fiind marcat printr-un concurs, la care au participat elevi din mai multe clase de liceu.
Probele au constat in creatie literara in limba engleza a unor povesti sau poezii terifiante, sculptura artistica si inovativa de dovleci, respectiv interpretarea in limba engleza a motivului sculpturii.

1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei
Moment artistic
Expozitie de desene
Concurs de creatie
Colegiul Tehnic "Unirea" Stei a organizat, si in acest an, o serie de manifestari dedicate Zilei Nationale a Romaniei. Elevii au participat la un concurs de eseuri si au prezentat un program artistic din care nu au lipsit cantecele patriotice.
Catedra de Istorie a pregatit un concurs de eseuri la care s-au inscris elevi atat din toate clasele . Acestia, impartiti in echipe, au trebuit sa prezinte eseuri cu urmatoarele teme: "1 Decembrie la confluenta dintre trecut, prezent si viitor", "1 Decembrie - patriotism desuet sau emblema a unei Romanii prezente si viitoare?", "
Catedra de limba si comunicare, in colaborare cu Consiliul elevilor, a organizat un spectacol in cadrul careia au fost prezentate cantece patriotice, dar si muzica si dansuri populare in interpretarea elevilor scoli, precum si o expozitie de desene cu aceasta tema.

Iata, vin colindatori!
Spectacol de colinde
http://www.crisana.ro/stiri/invatamant-17/stei-spectacol-dedicat-sarbatorilor-de-iarna-la-ct-unirea--103433.html

Eminesciana
Expozitie de carte
Concurs
Moment poetic
http://www.ovidan.ro/?p=articles.details.6424

Ziua Unirii
http://www.ovidan.ro/?p=articles.details.8195

Valentine’s day
Spectacol concurs
http://www.ovidan.ro/?p=articles.details.8310
http://www.ovidan.ro/?p=articles.details.6605
http://www.ovidan.ro/?p=articles.details.4990

Ziua Europei
Concurs
Moment artistic
Colegiul Tehnic "Unirea" Stei a ales, ca in fiecare an, sa marcheze Ziua Europei prin diferite activitati.
In acest an, a fost prezentat un spectacol-concurs organizat de profesorii de limba engleza din cadrul Catedrei de limba si comunicare Juriul, format din director prof. ing. Voicu Burta, director adjunct prof. Ioan Mateias, consilier educativ prof. Viorica Bici, prof. Anamaria Kovacs si prof. Ropa Madalina , a evaluat prestatia celor cinci echipaje - Romania (a XI-a D), Grecia (a IX-a B), Irlanda (a XI-a D), Italia (a IX-a B) si Suedia (a IX-a E), in cele trei probe de concurs: Descopera Europa, Identifica tarile mebre UE pe harta si Ghiceste tara, pornind de la un moment istoric specific. Cantece specifice tarilor europene au presarat itinerarul nostru cultural. Pe locul I s-a clasat echipajul ce a reprezentat Romania, pe locul II - Italia, locul III - Grecia, iar Irlanda si Suedia au luat mentiune.

Balul absolventilor
http://www.bihon.ro/inca-un-an-de-realizari-la-colegiul-tehnic-unirea-stei/1115793
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.196812727137968&type=1

 
Home | Download | Linkuri | Contact
Copyright © 2014 Colegiul Tehnic Unirea Stei
Webmaster: Florea Emil